Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd VALTO 2 - KCC/Delta Logistiek 4 op het programma. Valto (uit De Lier) is de nummer 2 met 3 punten achterstand op KCC en met een lekker zonnetje in een met kassen omringd veld zou het een mooie middag worden. Nadat we uiteindelijk de auto's geparkeerd hadden, dit is echt een ramp daar, konden we ons opmaken voor een heerlijke korfbalmiddag. We staan ongeslagen bovenaan, dus je kan verwachten dat elke zaterdag de tegenstander je probeert onderuit te halen. Ook nu hebben we ons goed voorbereid dat ze alles op alles zouden zetten om de winst bij de thuisploeg te houden.

Wij begonnen als vanouds. Het eerste aanvalsvak wist al snel de score te openen, Maar dit keer kwam de tegenstander Valto ook snel langszij. Maar met goed korfbalspel en mooie akties konden wij uitlopen naar een ruststand van 2-6. De eerste helft was mooi om naar te kijken. Verdedigend zat het goed in elkaar en Valto wist aanvallend (ze speelden alleen maar over 2 heren) niet veel in te brengen.

De tweede helft daar en tegen was van een heel ander gezicht. Valto vocht zich terug in de wedstrijd en kwam zelfs tot 8-9. Gelukkig wisten we de korf nog een keertje te vinden en met een 8-10 uitslag konden we met 5 punten voorsprong op de concurrentie ons herfstkampioen noemen. De 2e helft was niet best. Kansen werden niet benut. Het spelletje lukte niet meer, het werd allemaal te klein en te wild. Maar ja......2 punten binnen.

Volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen Achilles 2 op veld 2 om 14.45 uur.

Statistiek: Thomas 4x, Michel 2x, Frank, Edith, Rens en Arjan 1x