schoolkorfbal2018

Kom je ook op ons feestje? Op woensdag 4 oktober 2023 organiseert KCC/CK Kozijnen het Schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4 uit Capelle a/d IJssel en Rotterdam-Oost zijn van harte welkom!

Doel van deze middag is om kinderen van ca. 6 t/m 8 jaar op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Tijdens dit Schoolkorfbaltoernooi doen we een gezamenlijke warming-up onder leiding van enthousiaste begeleiders. Daarna worden er wedstrijdjes 4x4 korfbal gespeeld. Behalve het toernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Er is muziek, en gaan we allerlei actieve (bal)spellen doen.
Voor iets te eten en drinken wordt gezorgd. Aan het eind krijgen alle kinderen een leuke verrassing mee naar huis.

Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC/CK Kozijnen begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom. Uw kind (individueel) aanmelden voor het Schoolkorfbaltoernooi kan via onderstaand online formulier. We plaatsen klasgenootjes en/of vriendjes zoveel mogelijk bij elkaar in een groepje.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06 2922 7590 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Datum: woensdag 4 oktober
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Plaats: Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen, Sportpark Schenkel (kunstgras), Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

[Form schoolkorfbal2023 not found!]

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties