Aan het eind van het afgelopen seizoen hebben Wouter Schippers en Wilco Knops afscheid genomen van de Technische Commissie na vele dienstbare jaren. In verschillende functies hebben beide heren zich ingezet voor het soepel laten verlopen van de seizoenen. Voor beiden is het tijd voor wat anders. Wilco zal te zien zijn aan de zijlijn bij RWA als coach en Wouter in het veld bij s7. Het project dat Wouter en Wilco hebben opgezet om trainers te begeleiden en op te leiden zullen zij nog voortzetten.

Gelukkig heeft de vereniging in Friso Doelman en Michiel Last twee versterkingen voor de technische commissie gevonden.

20230827   FrisoFriso Doelman is enkele jaren geleden verhuisd naar Rotterdam en speelt sindsdien bij KCC/CK Kozijnen. Komend jaar zal Friso de A-jeugd onder zijn hoede nemen en namens de TC de groep en trainers begeleiden.

20230827   MichielDaarnaast is Michiel Last toegevoegd aan de TC en zal samen met Henk-Jan Schippers zich ontfermen over de selectie van onze club. Afgelopen maanden heeft hij zich onder andere al ingezet voor het inrichten van het nieuwe trainingsprogramma van ons 1e en 2e en zal zijn werk komende tijd voortzetten.

De technische commissie is Wouter en Wilco dankbaar voor hun inzet afgelopen jaren en verwelkomt Friso en Michiel.

De TopTC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties