Volgend jaar maakt de spits van Swift de overstap naar KCC/CK Kozijnen. De 25-jarige speler uit Middelburg zit vol ambitie en wil gaan ontdekken waar zijn plafond ligt bij een selectie op het hoogste niveau. Een van de meest productieve heren van Zeeland maakte met Swift onder leiding van Dennis Plantinga een ontwikkeling door naar hoofdklasseploeg, waarin Stephan wekelijks goed was voor een belangrijk aandeel in de doelpunten. Voor hem voelt dit als het perfecte moment om de stap te maken naar een club die uitkomt in de Korfbal League.

20230628   Stephan den Boer''In het dagelijks leven ben ik afgestudeerd bedrijfseconoom en werk ik als trainee financiën bij de Provincie Zeeland. Ik woon in het Zeeuwse Middelburg, dus het is een behoorlijke afstand naar Capelle aan den IJssel. Gelukkig zijn wij Zeeuwen wel wat gewend wat betreft reistijd.

Stephan vervolgt: “Na 7 jaar in het 1e van Swift te hebben gespeeld was het vertrek niet makkelijk. Vanaf de jongste jeugd tot het eerste heb ik een mooie band met mijn teamgenoten en alle betrokkenen bij de club opgebouwd. Dat is iets wat ik bij KCC/CK Kozijnen ook zal proberen op te bouwen, aangezien samenwerking binnen een team en vereniging voor mij buitenom sportieve prestaties belangrijk is. Toen KCC/CK Kozijnen in beeld kwam voelde het als een kans die ik moest grijpen om te kijken waar mijn sportieve plafond ligt. Vandaar dat ik heb besloten de sprong in het diepe te wagen.

We zijn blij te kunnen melden dat KCC/CK Kozijnen in Stephan een speler heeft gevonden met de potentie om door te groeien tot een spits van kaliber. We heten hem van harte welkom en wensen hem veel succes bij deze nieuwe stap in zijn carrière.

Ik kijk er enorm naar uit mijn nieuwe teamgenoten en alle andere betrokkenen bij mijn nieuwe club te ontmoeten. Mochten we elkaar tegen het lijf lopen, schroom vooral niet om iets te vragen. Op naar mooie sportieve uitdagingen!

De TC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties