Na de onverwachte nederlaag vorige week tegen Oost-Arnhem speelde KCC/CK Kozijnen afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen DVO/Transus dat de tweede helft veld was begonnen met twee nederlagen. 

Door het besluit van de bond om de Ereklasse volgend seizoen uit te breiden van 12 naar 32 ploegen staat er voor de ploegen weinig meer op het spel (behalve het bereiken van de play-offs) en dat is deze tweede helft veld af en toe terug te zien in de motivatie waarmee wedstrijden worden gespeeld. KCC/CK Kozijnen startte zaterdag met Sanne Alsem en Bo Oppe op de bank en kon de ploeg uit Bennekom alleen de eerste twintig minuten bijbenen (5-6). Daarna scoorden de zwart-witten een kwartier niet mee zodat het vijf minuten na rust 5-12 was en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Mede doordat Koen Collée in de resterende tijd zijn vizier op scherp had staan en vier keer scoorde liepen de Bennekommers niet verder weg en werd er uiteindelijk met 13-19 verloren. 

Volgende week is er geen programma i.v.m. het Pinksterweekend. Op zaterdag 3 juni spelen het tweede (14:30 uur) en eerste (16:00 uur) een uitwedstrijd tegen PKC/Vertom in Papendrecht.   

De doelpunten werden gemaakt door: Koen Collée 4x, Laura van der Linden 3x, Randy Oosting en Sydney Schol 2x, Michelle Jongenburger en Bo Oppe 1x.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties