Binnenkort starten we met het vervolg van de veldcompetitie. De laatste veldcompetitieronde van dit seizoen is op 17 juni. We hopen dat iedereen weer veel plezier gaat beleven aan de komende competitie.

De TC is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2023-2024. Hierbij valt o.a. te denken aan de trainersindeling van komend seizoen maar ook aan de verdeling van de spelersgroepen bij de jeugd.

 

Erg blij zijn we met de ledengroei bij onze jeugd. Heel erg leuk om te merken dat steeds meer gezinnen onze mooie vereniging weten te vinden en ook lid worden. Bij de jongste jeugd krijgen we steeds meer teams, daar zijn we erg blij mee. Meer teams vraagt ook om meer trainer/coaches.

Momenteel hebben we het trainersplaatje voor komend seizoen helaas nog niet rond waardoor wij naarstig op zoek zijn naar nieuwe trainers voor diverse jeugdteams in diverse leeftijdscategorieën. Lijkt het u/je leuk om daar volgend jaar een rol in te spelen neem dan z.s.m. contact op met de TC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de diverse mogelijkheden te bespreken. Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld om 1 keer per week een uurtje trainen te geven als dat beter past in uw/je agenda. Maar 2 keer per week trainen geven en op zaterdag een team coachen kan natuurlijk ook. Begeleiding en het volgen van trainerscursussen kunnen geregeld worden indien gewenst.

Onderdeel van de voorbereidingen voor komend seizoen zijn ook de doorschuiftrainingen en de selectieperiode. De doorschuiftrainingen staan gepland in week 21 en 22. Tijdens deze doorschuiftrainingen wordt er gedurende de eerste training in de week getraind in de nieuwe samenstelling van de spelersgroepen van komend seizoen. Spelers die doorgaan naar een oudere leeftijdscategorie trainen in deze periode 1 keer per week mee in deze nieuwe leeftijdscategorie waardoor ze alvast kunnen wennen aan deze nieuwe categorie met soms een hogere paal en/of grotere bal. Dit o.a. ook omdat enkele weken daarna de selectieperiode zal plaatsvinden. Deze selectieperiode vindt plaats in week 25 en 26. Alle jeugdspelers zullen dan 2 keer per week gaan trainen in de leeftijdsgroep waarin ze komend seizoen gaan uitkomen onder leiding van de trainers van de teams van komend seizoen. Mocht u hier vragen over hebben neem dan gerust contact met ons op via het hierboven genoemde mailadres.

Noteer de weeknummers vast in uw agenda en nogmaals veel plezier tijdens de komende veldcompetitie.

De TC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties