Goed nieuws! Afgelopen weekend hebben we de 76 verplichtingen, die we moeten wegwerken om sportieve sancties (punten in mindering) te voorkomen, in ieder geval weggewerkt.

Nu maar kijken wat we nog verder aan verplichtingen kunnen wegwerken in de competitieweekenden die ons nog te wachten staan. In het zaalseizoen dat nu nog loopt moeten de scheidsrechters, waarnemers en beoordelaars van KCC/CK Kozijnen 121 externe wedstrijdverplichtingen wegwerken. Met de kleine groep die deze verplichtingen moet werken niet te doen, maar we doen ons best.

Een tussenstation is het aantal verplichtingen dat weggewerkt moet worden om er voor te zorgen dat voor het zaalseizoen 2023-2024 de KCC-wedstrijdkorfbal-teams geen punten in mindering te krijgen. Dit aantal staat op 76 verplichtingen en die zijn dus nu in ieder geval weg.
Het is altijd weer een mijlpaal en een mooi moment als we in ieder geval de sportieve sancties kunnen wegwerken van alle verplichtingen die we opgelegd krijgen van de bond.

Grote dank naar al diegene week-in-week-uit op pad gaan om deze verplichtingen weg te werken.
Ontzettend bedankt voor jullie vaak tomeloze inzet tot nu in het seizoen en het zoeken naar mogelijkheden om toch nog een extra wedstrijdje op te pakken.

Nu gaan we kijken of we nog zoveel mogelijk wedstrijden kunnen wegwerken om ook het boetebedrag dat aan de nog niet weggewerkte wedstrijden hangt zo laag mogelijk te krijgen.

Dank, dank, dank!

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij

Coördinator Arbitrage
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties