Schoolkorfbaltoernooi groep 3/4 2022

schoolkorfbal2018

Kom je ook op ons feestje? Op woensdag 5 oktober 2022 organiseert KCC/CK Kozijnen het Schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom!

Doel van deze middag is om kinderen van ca. 6 t/m 8 jaar op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Behalve het toernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Er is muziek, een springkussen en we gaan allerlei uitdagende (bal)spelletjes doen. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Natuurlijk krijgen alle kinderen weer een leuke verrassing mee naar huis.

Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom. Uw kind (individueel) aanmelden voor het Schoolkorfbaltoernooi kan via onderstaand online formulier. We plaatsen klasgenootjes en/of vriendjes zoveel mogelijk bij elkaar in een groepje.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06 2922 7590 of via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kom je ook op 5 oktober?

Datum: woensdag 5 oktober
Tijd: 14:30 tot 16:34 uur
Plaats: Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen, Sportpark Schenkel (kunstgras), Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Aanmeldingsformulier Schoolkorfbaltoernooi groep 3/4 2022

Teambegeleiding
De vrijwilligers van KCC/CK Kozijnen nemen de begeleiding van alle kinderen voor hun rekening. Opgeven als teambegeleider is dus zeker niet verplicht, maar u bent uiteraard van harte welkom.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties