Bericht voor spelers, teamleiders, coaches en trainers,

Aan het begin van het seizoen graag nog even de aandacht voor wat regels om het gebruik van materialen en velden zowel op trainingsdagen als op wedstrijddagen voor iedereen prettig te houden:

 • Vaste palen (dit zijn palen die in de grond gaan) liggen tegenwoordig op een NIEUWE KAR. Deze kar staat tegen de kantine aan of bij slecht weer om de hoek onder het afdak bij de Jeu de Boule banen. Dus aub niet op de grond in het materiaalhok opruimen.
 • Vaste palen met een rode sticker zijn voor C, B, A en S ploegen.
 • Vaste palen met een gele sticker zijn voor D ploegen.
 • E en F-ploegen spelen in principe alleen maar met palen die op een plaat kunnen.
 • Speelt of traint er na jouw ploeg GEEN andere ploeg (dat kan je nakijken in het trainings- of wedstrijdschema) of zien als er een ploeg staat te wachten dan ruim je de door jou team gebruikte materialen (palen, ballen, flip/flap scorebord e.d.) weer netjes op waar het hoort. Dus ook de voetplaten in de daarvoor bestemde stelling en niet laten liggen op het veld.
 • Ruim ook aub even alle afval, flesjes e.d. uit de dug-out op dat is fijn voor de volgende ploeg.
 • Kijk bij wedstrijden op welk veld je bent ingedeeld. Deze indeling heeft een reden. Er mag niet zomaar van veld gewisseld worden omdat er toch maar een veld vrij is op dat moment (het kan namelijk zo zijn dat er bijvoorbeeld na 30 minuten of zo toch een andere ploeg moet spelen).
 • Gebruik van het electronisch scorebord (met bijbehorende afstandsbediening) gebeurt alleen op veld 1. Zorg dat de afstandsbediening ten allen tijden droog blijft. Na gebruik doorgeven aan het volgende team en indien er geen volgend team speelt dan gaat de afstandsbediening UIT en TERUG naar de bar zodat hij kan weggezet worden in de keuken. In de keuken dient deze AAN DE OPLAADSTEKKER links naast de stapelbakjes aangesloten te worden. Geef dat ook even aan bij diegene achter de bar die de afstandsbediening in ontvangst neemt.
 • Terrasstoelen mogen NIET op het veld. Er zijn dug-outs en extra banken.
 • Graag na afloop van een training of wedstrijd je kleding, flesjes en afval meenemen en/of weggooien. “Doe gewoon, houdt het schoon.” We hebben in de kantine een bak staan waarin plastic flesjes verzameld worden.
 • Heb respect voor elkaar en voor de eigendommen van de vereniging.
 • Gaat er toch wat kapot of constateer je dat er wat kapot is meldt het dan aub zo snel mogelijk bij de onderhoudscommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Met vriendelijke groet,

Commissie Onderhoud
Saskia van Vlaanderen-Kanij
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties