Wie o wie helpt ons uit de brand? Momenteel zijn er zeer weinig helpende handen aangemeld voor het schoolkorfbal groep 5 t/m 7. 

We zoeken vooral scheidsrechters en wel voor 28 september vanaf 14:30 uur en voor 12 oktober vanaf 14:00 uur (let op, gewijzigde dagen na overleg met de schoolsportcommissie). 

Ook als je geen scheidsrechterservaring hebt, maar je bent b.v. als ouder toch al aanwezig, meldt je gerust aan om een wedstrijd te fluiten!! 


Naast dat de trainingen gestart zijn, competities op het punt staan om te beginnen en iedereen weer fris en fruitig van vakantie is gekomen, staat september ook in het teken van schoolkorfbal. Hoeveel kinderen zijn er wel niet in aanraking gekomen met korfbal door dit evenement en mochten we daarna als lid verwelkomen? Of je kind dat al op korfbal zit, doet met zijn schoolvrienden en vriendinnen mee. Hoe leuk is dat?!

Om van het schoolkorfbal ook dit jaar een leuk en sportief evenement te maken, hebben we jou nodig! Op de woensdagmiddagen 21 en 28 september staan de voorrondes gepland en op 5 oktober de finaleronde.

We hebben je hulp nodig achter de bar, als scheidsrechter of als EHBO hulp (uiteraard wel in bezig van een EHBO diploma). Wellicht loop je als ouder al rond, steek dan een handje uit achter de bar of leidt een wedstrijd. Of je bent woensdagmiddag vrij en je wilt iets voor de vereniging doen, dit is je kans! Kom helpen als je kan!

Geef je op bij Jan van den Berg via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via een appje 06-48623166. En, om je over de streep te trekken, uiteraard krijg je een drankje die middag en ligt er na afloop een attentie klaar. Maar vooral: laten we als KCC/CK Kozijnen ons van de goede kant laten zien!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties