Iedereen die als kind gesport heeft kent ze wel; die enthousiaste, onvermoeibare, altijd vrolijke vrijwilliger…… juist de trainer/coach! KCC/CK Kozijnen zoekt nog zo’n vrijwilliger voor de B2 voor dit seizoen.

‘s Avonds na het eten stap jij als trainer het veld op, om je heen worden al wat palen opgezet, verderop worden de eerste schoten en doorloopballen al gescoord. Je babbelt wat met de trainers van de B1, checkt of de palen op de juiste plek staan, bekijkt nog 1 keer jou eerste oefening, roept iedereen bij elkaar en je kan beginnen met trainen geven.

Op zaterdagochtend kom je aan bij KCC/CK Kozijnen. De spelers van de B2 zitten in wedstrijdtenue op je te wachten, klaar om een tegenstander uit de regio te laten zien wat ze kunnen. Het maken van een doelpunt, de uiteindelijke winst zou mooi zijn, maar eigenlijk is plezier het allerbelangrijkste! Na wat laatste motiverende woorden en de basisopstelling stuur jij als coach de spelers het veld in. Je betrapt jezelf op een klein beetje wedstrijdspanning… zouden ze nog iets, waarop je deze week getraind hebt, kunnen laten zien in de wedstrijd?

Als trainer/coach ben jij:

  • Enthousiast, je vindt het leuk om met kinderen te werken;
  • Plezier staat bij jou voorop, ontwikkeling en prestatie komen daarna;
  • 1 of 2 avonden in de week beschikbaar om training te geven;
  • In staat een veilig sportklimaat te creëren, je hebt overzicht;
  • Op zaterdag beschikbaar om een wedstrijd te coachen.

Wat bied het training geven/coachen jou?

  • Een enthousiaste groep leergierige spelers en speelsters;
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen als trainer/coach;
  • Veel plezier onderling;
  • Begeleiding vanuit KCC/CK Kozijnen, je werkt namelijk samen met de trainers van de B1, zo sta je er nooit alleen voor;
  • De mogelijkheid om een trainerscursus te volgen.

Ieder team verdiend een enthousiaste vrijwilliger die de juiste begeleiding biedt waarbij plezier voorop staat. Heb je hier (korfbal)ervaring voor nodig? Nee zeker niet, de begeleiding en faciliteiten vanuit KCC/CK Kozijnen zijn volop aanwezig. Daarnaast train je altijd samen met ervaren trainers die je op sleeptouw kunnen nemen. Als laatste is er de mogelijkheid om verschillende gratis cursussen te volgen.

Wil jij je steentje bijdragen aan onze mooie vereniging? Neem dan vooral contact op met de TC via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek ondergetekende aan.

Is training geven en/of coachen je teveel? Schroom dan niet samen bespreken we de mogelijkheden en kijken we naar een passende oplossing, 1 die werkt voor de trainer/coach en het team.

Namens de TopTC van KCC/CK Kozijnen,

Wilco Knops

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op maandag 15 april 2024 tegen TOP/IAA fresh 1 om 20:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties