Ruim twee weken geleden hebben onze A-spelers hun laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Het was een seizoen waar Corona helaas weer een grote rol van betekenis speelde en het was maar de vraag of dat we dit seizoen nog wel wedstrijden zouden gaan spelen. Gelukkig was dit wel het geval en kon de competitie worden hervat. Nu, aan het eind van het seizoen zal een aantal spelers de jeugd achter zich gaan laten en mogen ze zich verder ontwikkelen in de senioren. We wensen hen veel succes en veel korfbalplezier toe!

Voor Bas Stuurstraat is dit helaas niet het geval. Hij zal komend seizoen in de selectie van CKV Nieuwerkerk gaan spelen. Bas zou al richting de senioren gaan en de junioren dus verlaten, maar ondanks dat, willen we hem bedanken voor al zijn inzet van de afgelopen jaren. Al met al zijn we onwijs trots op de prestaties die hij heeft neergezet en vinden we het jammer dat we een international moeten laten gaan. We wensen hem veel succes toe!

We hebben Bas gevraagd om zelf aan te geven hoe hij zijn tijd bij KCC heeft ervaren. Hierbij geeft hij het volgende aan.

'Ik kwam als eerste jaars B naar KCC met als doel het hoogste niveau te spelen en mezelf te verbeteren. Dit is bij KCC zeker gelukt! Daarnaast heb ik ook nog goede vrienden gemaakt en heb ik het alle 5 de jaren erg naar mijn zin gehad. KCC heeft mij veel hoogtepunten bezorgd, zoals de play-offs in de B1 en het tot 2 keer toe behalen van oranje U19. Hier ben ik KCC erg dankbaar voor. Ik ga zeker dingen missen bij KCC en zal mijn vrienden van de club zeker blijven spreken.'

Naast Bas en alle spelers die richting de senioren gaan, moeten we helaas ook afscheid nemen van Lotte Larooij. Zij heeft besloten om, net als Bas, volgend seizoen voor CKV Nieuwerkerk te gaan spelen. Uiteraard vinden we het erg jammer dat Lotte deze keuze heeft genomen, want we hadden haar graag nog heel veel seizoenen in het zwart wit van KCC zien spelen. Dat neemt niet weg dat we haar veel succes toe willen wensen, met deze nieuwe uitdaging die voor haar ligt. Bedankt voor alles wat je voor KCC hebt betekend!

'Ik heb het de afgelopen jaren heel erg naar mijn zin gehad bij KCC. Ik kwam in het 2de jaar C en mocht ook vaak bij de B reserve zitten, hier heb ik toen veel geleerd. In mijn 1ste jaar in de B was het hoogtepunt de kruisfinale tegen DVO, we haalden de halve finale. Het jaar erna ging ik vervroegd over naar de A en heb ik 3 hele leuke en leerzame jaren gehad, ondanks Corona. Ook mocht ik in deze jaren veel met de selectie meetrainen en reserve zitten. Ik heb er nu voor gekozen om mij verder te ontwikkelen bij Nieuwerkerk. Ik wil iedereen bedanken bij KCC die heeft bijgedragen aan de gezellige en leerzame jaren en ik wens jullie nog veel succes toe', aldus Lotte.

20220707   Wouter WitterGelukkig mogen we naast het afscheid nemen van spelers, ook een nieuwe speler verwelkomen. We zijn blij om te melden dat Wouter Witter heeft besloten om volgend seizoen in onze A-selectie te gaan spelen. We willen Wouter welkom heten bij onze vereniging en we vinden het fijn, dat we een talentvolle, jonge speler aan onze A-selectie toe kunnen voegen!

Hieronder stelt deze nieuwe aanwinst zich voor.

'Hallo ik ben Wouter, ik ben 15 jaar en woon in Krimpen aan de IJssel. Ik zit op het Comenius in jaar 4 van het vwo en volgend schooljaar in vwo 5. Naast korfbal probeer ik ook tijd te maken om te drummen. Vanaf de kangoeroes speel ik al bij KOAG. Nu na 10 jaar maak ik de overstap naar KCC. Dit was een moeilijke keuze, maar ik wil toch kijken naar wat mijn mogelijkheden zijn om verder te ontwikkelen. Tijdens de proeftrainingen had ik het naar mijn zin en daarom de keuze om deze stap te maken.'

De Top TC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties