De TC en trainers zijn blij mee te kunnen delen dat Laura van der Linden en Koen Collée volgend jaar uit zullen komen voor KCC/CK Kozijnen. Beiden spelen momenteel bij CKV Nieuwerkerk.

Koen Collée heeft daar de volledige jeugdopleiding doorlopen als kind van de club. De voormalig jeugdinternational sluit aan bij onze selectie om een stap hogerop te maken en te ontdekken waar zijn plafond ligt. Koen stelt zich voor: “In het dagelijks leven werk ik sinds kort bij Experis iSense in Gouda. Ik woon in Nieuwerkerk aan den IJssel bij mijn ouders. Vanaf aankomende zomer ga ik daar samenwonen met mijn vriendin Eva Boeter (speelster selectie CKV Nieuwerkerk).”

Verder vertelt hij over zijn overstap: “Laat ik beginnen dat de keuze om te vertrekken bij CKV Nieuwerkerk absoluut niet makkelijk was. Ik speel er al sinds de F-jes en heb alle jeugdteams doorlopen. Nieuwerkerk heeft een mooi plekje in mijn hart en dat zal ook altijd zo blijven. KCC probeerde al meerdere jaren mij zo ver te krijgen om het blauwe shirt voor het zwarte om te ruilen. Echter heb ik er toen altijd voor gekozen om bij Nieuwerkerk te blijven. Nu heb ik toch de keuze gemaakt om de stap te maken. Zelf heb ik altijd gezegd dat ik wil kijken waar mijn plafond ligt. Bij KCC kan ik dit gaan uitzoeken. Daarnaast heb ik ook het gevoel dat het nu of nooit is. Deze kans blijf ik niet krijgen en wil ik daarom met beide handen aangrijpen. Een andere fijne bijkomstigheid is natuurlijk dat de reisafstand maar met 5 minuten toeneemt. Als je nog meer over mij wil weten, vraag het aankomend seizoen vooral!”

20220503   Koen en Laura

Laura van der Linden is later aangesloten bij de selectie van CKV Nieuwerkerk, waar zij na 4 jaar in de selectie afscheid neemt van de club. Ook zij besluit een stap hogerop te maken om zich verder door te ontwikkelen en te kijken waar haar plafond ligt. “In het dagelijks leven studeer ik Bio Farmaceutische Wetenschappen in Leiden. Ik ben geboren in Dordrecht maar woon nu sinds 1,5 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel met mijn vriend (Nathan Marck). KCC is voor mij dus lekker dichtbij.”

“Ook voor mij is de keuze om te vertrekken bij CKV Nieuwerkerk zeker niet makkelijk geweest. Afgelopen 4 seizoenen heb ik met heel veel plezier binnen de lijnen gestaan en ook de nodige stappen gemaakt in mijn korfbalspel. De overstap naar KCC zie ik dan ook als een uitdaging om nog meer stappen te maken op het hoogste niveau. Ik kijk uit naar aankomend seizoen en ben benieuwd hoe ver we met de selectie gaan komen. Mocht je meer wil weten over mij, vraag het dan gerust.”

Met het toevoegen van Koen Collée en Laura van der Linden zet KCC/CK Kozijnen weer een stap in de richting van het verder doorontwikkelen van een jonge en talentvolle selectie in de Korfbal League. En wij heten daarom Koen en Laura van harte welkom bij KCC/CK Kozijnen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties