Afgelopen week hebben we de schaatswedstrijden van het OKT (Olympisch Kwalificatietoernooi) kunnen volgen op tv. Bij het olympisch kwalificatietoernooi in Heerenveen draaide het om de startbewijzen voor de Olympische Winterspelen die over een paar weken gehouden worden. Na een aantal dagen schaatsen kunnen de tickets naar Peking worden geboekt, waar de Winterspelen gehouden worden.

Vooruitlopend op de Olympische Winterspelen die in februari gehouden worden, is het aanstaande zaterdag tijd voor de ‘KCC Winterspelen’. Gelukkig zijn hiervoor geen kwalificatiewedstrijden noodzakelijk en zijn alle jeugdleden van KCC/CK Kozijnen welkom! Omdat schaatsen, bobsleeën en schansspringen lastig wordt op Sportpark Schenkel, is er gekozen voor een alternatief programma voor onze jeugd.

Het programma is als volgt:

09:30-11:00 uur Trainen voor de Kangoeroes
09:30-11:30 uur Meerkamp & Schutterstoernooi voor de E & F jeugd
11:00-13:00 uur Boksclinic voor de A & B jeugd
13:00-14:30 uur Bootcamp voor de C & D jeugd

Natuurlijk zorgen wij goed voor onze (top)sporters en is het mogelijk om in de koek-en-zopie tent eten en drinken te nuttigen. Helaas zijn supporters tijdens de Winterspelen niet toegestaan op het terrein van KCC/CK Kozijnen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties