Tijdens wederom een bijzonder seizoen is er achter de schermen hard gewerkt aan een andere invulling van de technische commissie. De TC zoals we deze kennen gaat op de schop.

Waarom een andere invulling van de TC?

De afgelopen periode hebben de verschillende TC’s de koppen bij elkaar gestoken om terug te kijken op de afgelopen jaren en vooruit te kijken naar de jaren die komen. De conclusie uit deze bijeenkomsten was duidelijk: ‘KCC is een fantastische vereniging, maar heeft de afgelopen jaren op verschillende punten stil gestaan.’. Dit heeft uiteraard allerlei oorzaken en biedt juist ruimte om het anders te doen. KCC is namelijk een topvereniging voor iedereen!

Om dit te kunnen blijven uitdragen en versterken heeft de TC besloten om de structuur te veranderen. Verschillende lichtingen en niveaus vragen namelijk om verschillende aanpakken en aandachtspunten. Het doel van de herverdeling is dan ook; efficiëntere communicatie en meer betrokkenheid bij spelers en trainers. Beiden zullen bijdragen aan een duidelijke visie en plan voor de komende jaren.

Hoe komt de nieuwe TC eruit te zien?

Per 1 januari zal er daarom een TopTC en een TC zijn. De TopTC ontfermd zich over de selecties verenging breed, van de senioren t/m de C. Alle overige teams vallen vanaf 1 januari onder de TC. De indeling van de vernieuwd TC’s is hieronder te vinden. Anton van der Heiden is als bestuurslid TZ (technische zaken) overkoepeld betrokken bij de beiden TC’s.

TopTC
Voorzitter Wilco Knops
Senioren-selectie Henk Jan Schippers
A-selectie Wouter Schippers
B-selectie Wilco Knops
C-selectie Mariska Vos-Brands
TC
Senioren wedstrijdkorfbal Menno Kasbergen
Senioren breedtekorfbal Anton van der Heiden
Breedtesport A Anton van der Heiden
D groep Ewout Buckmann
E,F,Kangoeroes Milou Wierenga
Secretariaat van beiden TC’s Els den Hollander


De komende tijd staat in het teken van het herschrijven van beleid, het organiseren van activiteiten en seizoen 2022-2023. Ben je na het lezen van bovenstaande nieuwsgierig geworden, heb je vragen, of wil je samen met ons meebouwen aan de toekomst van onze vereniging? Neem dan gerust contact op met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met veel plezier en hernieuwde energie kijken wij uit naar de komende jaren!

Voor nu prettige feestdagen en alvast een mooi 2022.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties