Vier KCC-spelers zijn opgenomen in de voorselecties van de nationale teams U21, U19 en U17. Sydney, Roel, Bas en Fenna van harte gefeliciteerd! KCC/CK Kozijnen is trots op jullie en wenst jullie allemaal heel veel succes en plezier.

Sydney Schol in voorselectie Talent TeamNL Korfbal
Sydney Schol bereidt zich met Talent TeamNL U21op Papendal voor op het EK U21 van 2022 (data en locatie nog onbekend). Deze selectie bestaat momenteel uit 10 dames en 10 heren. De toernooien worden met minder dan 10 om 10 spelers gespeeld waardoor er voor de toernooien nog diverse spelers zullen afvallen. 

Roel Visser en Bas Stuurstraat in voorselectie Oranje U19
Na het RTC-toernooi in Koog a/d Zaan op 19 oktober jl. hebben bondscoaches Leon Simons en Erik Luyk een voorselectie gemaakt voor Nederland U19. Van 25 oktober t/m 29 november speelt een deel van deze 28 heren en 28 dames eerst 2 selectiewedstrijden. Daarna wordt erin november elke maandag getraind in Zeist. Roel Visser en Bas Stuurstraat presteerden goed op de recente World Cup en stromen pas in nadat de 2 selectiewedstrijden zijn gespeeld. De definitieve selectie wordt eind december tijdens de Talenten Challenge bekendgemaakt.

Fenna Mol in voorselectie Oranje U17
Na het RTC-toernooi op 19 oktober in Koog aan de Zaan hebben bondscoaches Barry Schep en Stijn Hoekstra een voorselectie gemaakt voor Nederland U17. Van 25 oktober tot en met 29 november traint deze voorselectie van 20 dames en 20 heren elke maandag in Zeist. Na 1 november wordt de voorselectie teruggebracht naar minimaal twaalf om twaalf. Na afloop van de Talenten Challenge eind december maakt Schep bekend welke spelers en speelsters definitief in Nederland U17 zitten en begin juli 2022 meedoen aan de Korfball World Cup U17 in Eindhoven.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties