Heb jij zin om (weer) te korfballen zonder wekelijkse competitiewedstrijden of verplichtingen in het weekend en vooral voor de gezelligheid? Dat kan binnenkort! Vanaf september 2021 starten we bij KCC/CK Kozijnen met RecreStars. Dit is een korfbalvorm speciaal voor (oud‐)korfballers van ongeveer dertig jaar en ouder.

20210831   recreanten2 (500)Met een aantal korfbalverenigingen in onze directe omgeving organiseren we op vier vrijdagavonden in september en oktober een toernooitje buiten op het veld, steeds bij een andere vereniging. Per avond speel je drie korte wedstrijden van vijftien minuten tegen de Recrestars van andere verenigingen. Dit doen we vier tegen vier, in 1 vak. Na afloop is er ruimte voor een gezellige derde helft. Als Recrestar kun je op een laagdrempelige manier gezellig korfballen, heb je geen wekelijkse verplichtingen en ben je elk weekend vrij.

RecreStars is een pilot die in samenwerking met het KNKV is opgezet. Bij succes worden de toernooi-avonden in het voorjaar herhaald. 

Er is inmiddels al één RecreStars-team van KCC/CK Kozijnen begonnen. Zij trainen (vrijblijvend) op de woensdagavond, en spelen op vrijdagavond 17 september het eerste toernooitje. Er is nog ruimte voor een tweede team, dat eventueel op de woensdag- of de vrijdagavond (in onderling overleg) kan trainen.

Oud-korfballer van KCC of een andere vereniging? En is je interesse gewekt? Geef je dan op!. Je kunt je individueel inschrijven, maar het is ook mogelijk om je eigen team samen te stellen. Voor vragen, of direct inschrijven, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Joost van Lier).

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties