Aankomende woensdag hebben de Kangoeroes, de F-tjes en de E-tjes hun laatste training van dit seizoen. Traditioneel sluiten we ook dit jaar af met een ouder/fan – kindtraining. Dit jaar was het even spannend of het mocht doorgaan i.v.m. corona. Gelukkig zijn de versoepelingen dusdanig gunstig dat dit weer mag, maar nog wel met een aantal beperkingen.

Ondanks deze enkele beperkingen zijn wij blij dat de kinderen aan hun ouders/fan kunnen laten zien wat ze het afgelopen seizoen geleerd hebben en dat sommige dingen moeilijker blijken te zijn dan gedacht of zoals ouder het zien vanaf de lijn (nou ja dit jaar was het meer via livestreams, eigen filmbeelden en foto’s).

Bij deze laatste training mogen de kinderen dus een ouder of een fan meenemen om hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast te halen voor deze ouder/fan-kindtraining. De training wordt gegeven door de eigen trainers bij deze groepen van het afgelopen seizoen.

Afgelopen woensdag hebben alle kinderen op de training een uitnodiging meegekregen en is deze uitnodiging ook in de whatsapp groepen met de ouders gedeeld. We hopen dat bij ieder kind een ouder/fan mee komt (vanwege de corona maatregelen mogen ze dit jaar ook maar 1 iemand meenemen).

Meer informatie is te vinden op de flyer.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties