Afgelopen zaterdag zijn we gestart met buitentrainingen voor onze Kangoeroes, F-jes en E-tjes. Nu de scholen zijn gesloten vonden we het belangrijk om dit als vereniging aan te bieden. Buiten bewegen is goed voor je mentale en fysieke gezondheid! 

De F-jes trainen buitenUit de grote opkomst, ondanks het grijze weer, bleek wel dat kinderen (en hun ouders) de herstart van de trainingen op prijs stelden. Dankzij onze ruime accommodatie, geweldige trainers en de hulp van de Corona-werkgroep kunnen we dit veilig uitvoeren. Ouders zijn helaas nog niet welkom bij de trainingen en worden verzocht buiten de hekken te blijven.

De afgelopen tijd, waarin er niet getraind kon worden, hebben de trainers via de Team-whatsappgroepen contact gehouden met de kinderen. Onder andere door instructiefilmpjes van baloefeningen te delen. Maar samen trainen is natuurlijk veel leuker. Om te vieren dat er weer getraind kon worden was er dit keer voor elk kind een tasje met wat lekkers en een spelletje.

KCC/CK Kozijnen wil graag de jeugdtrainers en -coördinatoren bedanken voor hun inzet en flexibiliteit. Dankzij jullie bezorgen we heel wat kinderen een lach op hun gezicht. Dat is in deze tijden goud waard. Jullie zijn kanjers!

We hopen dat de opkomst voor de trainingen komende zaterdagen net zo groot zal zijn. Ken je kinderen in de leeftijd 4 t/m 10 jaar die mee willen doen? Dat kan, maar wel alleen na aanmelding. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app Jopie Schippers, tel. 06 2922 7590.
De trainingen zijn van 10 tot 11 uur.

Foto's van afgelopen zaterdag vind je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 28 januari 2023 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 19:30 uur in sporthal Fortuna-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties