Na oefenwedstrijden op zaterdag 2 januari en 9 januari, gaat op zaterdag 16 januari de (reserve) Korfbal League van start voor KCC/CK Kozijnen 1 en 2. Misschien vreemd in deze tijd, maar zoals het KNKV schrijft koesteren we wat er wel mag. Er geldt een strak protocol, waarbij spelers en staf wekelijks worden getest. 

Binnenkort zijn www.korfballeague.nl en www.kcconline.nl weer up to date, tot die tijd vind je het programma vanaf 16 januari hier. Vóór de start worden er ook nog enkele oefenwedstrijden gespeeld:

Zaterdag 2 januari:
14:00 KCC/CK Kozijnen 2 - Groen Geel 2
16:00 KCC/CK Kozijnen 1 - Groen Geel 1

Zaterdag 9 januari:
14:00 Blauw-Wit 2 - KCC/CK Kozijnen 2
16:00 Blauw-Wit 1 - KCC/CK Kozijnen 1 

Helaas gaan we voorlopig starten zonder publiek, maar van alle wedstrijden wordt een livestream uitgezonden. Zoals jullie eerder konden lezen worden vanaf dit seizoen de wedstrijden van de (Reserve) Korfbal League live uitgezonden via het Korfbal Platform van Eyecons (dus niet meer via YouTube).

Wil jij live Korfbal Leage kijken vanaf 2 januari? Lees dan de belangrijke info hieronder.

Registratie (kosteloos) verplicht. Doe het NU
Je moet je éénmalig (kosteloos) registreren op www.eyecons.com om een account aan te maken dat je recht geeft om live te kijken. Klik op “het poppetje” rechtsboven op de homepage. Je komt dan op de inlogpagina. Als je al een account hebt kan je daar inloggen. Heb je dat nog niet, klik dan op “Registreren”, vul je e-mailadres en in verzin een wachtwoord en doorloop de procedure verder.  Doe dat NU zodat je niet net voor de start van de wedstrijd voor een verrassing komt te staan.  

Casten: hoe krijg je de beelden op je (SMART) TV?

Kijk je op een PC:
- Sluit dan een HDMI-kabel aan tussen je PC en TV en selecteer de juiste ingang op je TV.
- Ga met de Google Chrome browser naar Eyecons.com, maak je gebruik van een Google Chromecast, klik dan op het cast symbool.

Kijk je op een Smartphone:
- Heb je een AppleTV dan kan je hem vanaf je smartphone naar je AppleTV streamen door op het AppleTV icoontje te klikken in de Eyecons player.
- Maak je gebruik van een Google Chromecast, laadt de Eyecons player dan in de Google Chrome browser en klik op het cast icoon.

Samsung Smartphone gebruikers.
LET OP! Ga NIET met Samsung Internet maar WEL met Google Chrome Internet naar www.eyecons.com. De Samsung-internetbrowser ondersteunt geen casting functionaliteit op dit moment. Tevens zijn er vele apps die zogenaamde screen mirrorring naar een SmartTV kunnen doen.

Kijk je op een tablet:
- Heb je een op Android gebaseerde tablet en een google Chromecast, ga dan met de Google Chrome browser naar eyecons.com en klik op het cast symbool.
- Heb je een Apple tablet (Ipad) en Apple TV, ga dan met Safari of Firefox naar eyecons.com en klik op het cast symbool.

Elke Smart TV:
Heb je een SmartTV, dan kan je natuurlijk altijd rechtstreeks via de webbrowser van je TV naar Eyecons.com.

Met name over Smart TV’s is veel verwarring, hele nieuwe TV’s (waaronder Samsung) hebben een interne Chromecast en vaak ook ApplePlay ingebouwd. Bij Samsung heet deze functionaliteit Samsung Smart View. Mocht je TV hierover beschikken dan kan je er direct naar toe casten met het cast icoo1n in de Eyecons player vanaf je smartphone

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties