Dinsdag speelde KCC/CK Kozijnen 1 en 2 een oefenwedstrijd tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Dat waren voorlopig de laatste wedstrijden aangezien premier Rutte die avond ook aankondigde dat i.v.m. de Corona crisis vanaf vandaag alle amateurcompetities worden stilgelegd. Dat betekent dat het veld niet wordt afgemaakt en de zaal oefenwedstrijden zeker niet doorgaan. Wat dit verder betekent wordt de komende dagen uitgewerkt door KNKV en het bestuur van KCC/CK Kozijnen. Hou de website en social media daarvoor in de gaten.

KCC/CK Kozijnen 2 beet de spits af deze avond tegen Dalto 2. Het tweede begon matig aan de wedstrijd kwam met 2-9 achter en ging rusten met een 9-15 tussenstand. Met nog ruim 5 minuten te spelen kwam het tweede nog terug tot 19-22, maar daarna gaf Dalto weer even gas zodat de wedstrijd eindigde in een 19-26 nederlaag.

Daarna was het de beurt aan de eerste teams. Beide ploegen werden vorig seizoen kampioen in de zaal hoofdklasse en hadden zomaar in de hoofdklassefinale tegenover elkaar kunnen staan. Doordat de competitie werd afgebroken door de corona crisis ging dat niet door. Dus wilden beide ploegen vanavond met terugwerkende kracht laten zien wie de sterkste zou zijn geweest.

KCC/CK kozijnen startte scherp en nam een 2-0 voorsprong (dat bleek later de enige keer te zijn in deze wedstrijd). Dalto nam de wedstrijd over en kwam op 2-4. Er werd weinig gescoord door beide ploegen. Bij 6-7 (net voor rust) kwam KCC/CK Kozijnen dicht in de buurt van de ploeg van Barry Schep, maar drie goals van Dalto op rij betekenden een 6-10 ruststand. Na rust kwam KCC/CK Kozijnen nog een aantal keren terug tot één punt (13-14 en 14-15). De gelijkmaker viel helaas niet en zo werd de eindstand uiteindelijk 18-21 voor Dalto.

Hoewel KCC/CK Kozijnen niet eens heel slecht speelde werd het niveau van afgelopen zaterdag absoluut niet gehaald. Het was wel duidelijk waar het dinsdag mis ging. Eén vak had zijn avond niet en haalde een schotpercentage van iets meer dan 3% (2 goals uit 60 dynamische doelpogingen). Dan wordt het heel lastig om een wedstrijd te winnen. Aangezien dat altijd wel een keer voorkomt is het minder erg dat dat in deze oefenwedstrijd was en hoeft de ploeg zich daar verder weinig zorgen over te maken. Vergeten en vooruit kijken dus!

Wat voor de selectie nu veel belangrijker is, is de vraag of en hoe de Korfbal League nog gespeeld gaat worden. Hou daarvoor de berichten de komende dagen in de gaten.

20201914   QRatje KCCNB: tijdens de wedstrijd had de livestream crew een actie georganiseerd waarmee je een virtueel rondje kon geven en daarmee de club kon steunen. Door het scannen van een QR code, kon je voor € 5 Euro (meer of minder mag ook) een QRatje sponsoren. We willen iedereen die dat heeft gedaan hartelijk danken!!

Heb je die actie gemist? Dat kan nog steeds door de QR code links te scannen.

Steun jij KCC met een QRatje?    

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties