De donderdag voor wat later het laatste korfbalweekend van dit seizoen bleek te zijn, werd ondergetekende door Sportief Capelle benaderd om 'even snel' te inventariseren wat onze wensen zouden zijn als we in Sporthal Schenkel eventueel misschien een nieuwe vloer zouden krijgen.

Even snel moest dan wel dat weekend want maandag 9 maart vóór 07.00 uur moesten de wensen binnen zijn.

Met een aantal personen binnen de vereniging contact via de app gehad en in het weekend van 7/3 tussen alle jurydiensten, beoordelingen en wedstrijden met Henk Jan even een rondje door de zaal gelopen. 

Dat leverde een mooi lijstje met zeker 5 punten op. We mochten alle wensen doorgeven en als één en ander door zou gaan zou gekeken worden wat technisch en budgettair gerealiseerd zou kunnen worden.

Eind april kwam het bericht dat het vrijwel zeker zou gaan gebeuren en begin mei konden we tekeningen bekijken en ter plekke in de zaal constateren dat de potten voor onze vaste wedstrijd korfbalpalen al waren verplaatst.

Als het goed is gaat volgende week het werk verder met het leggen van de nieuwe zaalvloer. 

Voor het idee hoe deze vloer er uit gaat zien mogen jullie je verbeelding laten werken met de volgende punten:

  • het korfbalveld (de zwarte lijnen in de sporthal) gaat in zijn geheel circa 1,5 meter (ja dat is toeval) richting de tribune. Dit geeft aan de kant van de reservespelers, staf, jurytafel en livestream veel meer ruimte
  • overbodige lijnen, die niet nodig zijn voor scholen en de sporten die niet in Sporthal Schenkel spelen, zijn verwijderd (in ieder geval center court basketbal is verdwenen)
  • de ovalen rondom de korf krijgen een afwijkende kleur c.q. de kleur die ook om het korfbalveld heen komt (nee de middencirkel niet)
  • lijnen behorende bij een KL waardige zaal, lijnen die wij normaal gesproken op de vloer plakken, zullen zoveel en waar mogelijk in de vaste belijning van de zaal worden opgenomen

Natuurlijk zijn we vreselijk nieuwsgierig hoe het eind resultaat van onze 'Korfbal Arena' wordt en zodra het mogelijk is zal ondergetekende jullie voorzien van foto's. Voor nu moeten jullie het even doen met een (vage) impressie foto/tekeningen.

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Commissie Onderhoud / KCC contact Sportief Capelle

Zaal hoe zal het worden

Zaal kleuren

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 23 januari 2021 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 17:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties