De technische commissie is verheugd te kunnen mededelen dat Sanne Alsem volgend seizoen de overstap zal maken van Fortuna/Delta Logistiek naar KCC.

20200402   Sanne AlsemDe zesvoudig jeugdinternational heeft al de nodige prijzen op haar palmares bijgeschreven. Zo werd ze Europees kampioen en viermaal wereldkampioen. Daarnaast sleepte ze vorig jaar met Fortuna het landskampioenschap in de wacht.

Memorabele van Sanne zijn haar allereerste Nederlands kampioenschap in de zaal met HKV Achilles C1 in 2013 en uiteraard de weg naar het landskampioenschap met Fortuna Deltalogistiek in het ZiggoDome in 2019.

“In de jeugd heb ik de overstap van HKV Achilles naar Fortuna gemaakt om te kijken waar mijn sportieve plafond ligt. Na enkele jaren in de A1 en selectie te hebben gespeeld, kies ik er nu voor mijn korfbalcarrière voort te zetten bij KCC. Ik ben er van overtuigd dat ik meer in huis heb als speelster dan ik tot op heden heb kunnen laten zien bij Fortuna. De gesprekken met Ed van der Steen en Frits Wip waren zeer positief. Ed ken ik al vanuit mijn tijd in de A-jeugd bij Fortuna en ik denk dat zij beiden het beste in mij naar boven kunnen halen. KCC heeft een duidelijke visie op papier staan en de manier waarop er getraind wordt door de selectie spreekt mij ook erg aan. Daarnaast spelen er ook nog een aantal spelers bij KCC die ik goed ken vanuit mijn tijd bij Oranje.”

KCC hoopt met Sanne een speelster binnen te hebben gehaald die zich snel op haar plek zal voelen binnen de club. We hopen veel mooie momenten met elkaar te beleven en als groep weer een stap te kunnen zetten richting het bereiken van onze doelen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties