De selectie is uitgenodigd voor het Odivelas Tournament in Portugal, georganiseerd door 'Grupo Desportivo dos Bons Dias’ (GDBD). Bons Dias organiseert dit toernooi als voorbereiding op het Europa Shield toernooi dat vanaf 24 januari plaatsvindt in Duitsland. Van 2 tot 6 januari zal een gedeelte van de selectie afreizen (uit eigen middelen) naar Lissabon om te spelen tegen andere deelnemende ploegen als Luno, GDBD en Telstar. Je kan de bezigheden van de groep KCC’ers, die naar Portugal afreizen, volgen via social media.

Ook de B1 van KCC gaat weer internationaal. Van 19 t/m 24 januari komen jeugdspelers van Bons Dias op bezoek in Capelle a/d IJssel. Zij zullen samen met de B1 trainen en oefenwedstrijdjes spelen. Tegelijkertijd oefent de seniorenselecie van Bons Dias bij Dalto in Driebergen. Op woensdagavond 22 januari is de gehele groep te gast bij Fortuna/Delta Logistiek voor het bijwonen van de Korfbal League wedstrijd tegen Tempo. Vanaf vrijdag voegen de Portugese jeugdspelers zich bij hun clubgenoten op weg naar het Europa Shield toernooi in Bergisch Gladbach.

Nog meer internationaal korfbal: de voorbereidingen voor de oefenstage van de B1 tegen Portugal U17 in juni in Lissabon zijn inmiddels gestart. Portugal U17 is dan in voorbereiding op het WK U17. Een mooie traditie lijkt hiermee geboren.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties