Ja en wederom een bericht over de korfbalmasterz! De laatste dateert van een paar weken geleden. Daan Stubbe behaalt zeer snel de masters en ook Lotte Larooij doet dat vlak na hem. Super!

Inmiddels is het behalen van een spelregelbewijs voor senioren verplicht gesteld door het KNKV. Voor de A-spelers geldt dat dit in september 2019 verplicht wordt. Voor de B-leden (vanaf 14 jaar) geldt dat dit later verplicht wordt. Deze leden worden bij het bereiken van de leeftijd van 14 jaar uitgenodigd om te starten door een mail waarin de benodigde gegevens staan.

Heb je problemen met het voltooien van de levels vraag dan een teamgenoot of trainer/coach eens of die je wil ondersteunen. Kom je er toch niet uit stuur dan een mail, dan kunnen we kijken hoe we je daarin kunnen ondersteunen.

Account
Mocht je problemen ondervinden met het activeren van je account of kun je niet meer inloggen omdat je je gebruikersnaam kwijt bent mail me via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Waarom het spelregelbewijs?
Naast het feit dat het fijn is op de hoogte te zijn van de korfbalspelregels en dit bijdraagt aan het plezier in het spelen van een wedstrijd. Bovendien is besloten dat het voor ieder KCC lid wenselijk (verplicht) is om deze cursus met een voldoende resultaat af te sluiten. Op deze manier zullen we als vereniging onze kwaliteiten kunnen vergroten evenals het plezier voor velen. Ook zal dit er aan bij dragen dat de wedstrijden altijd gefloten worden door iemand met kennis van zaken en tot slot hopen we talenten te ontdekken om onze scheidsrechterspoule te vergroten! Immers met het behaalde spelregelbewijs heb je toegang tot het volgen van een scheidsrechteropleiding.

Heb je vragen of wil je als ouder ook meedoen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt antwoord. Inmiddels zijn ook een aantal ouders opgeleid en hebben plezier van de kennis die zij hebben opgedaan, langs de lijn of als scheidsrechter.

Succes!

Nanda Stuurman 

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties