Misschien heb je ze al een keertje gezien bij KCC/SO natural. Sinds dit jaar zijn Jos de Wit en Peter van Wolferen de nieuwe verzorgers van de selectie. Zij stellen zich graag aan je voor.

20190207   Jos en Peter

Jos de Wit is eigenaar van de Eerste Nederlandse Vakschool voor Sportmassage. Peter van Wolferen heeft diverse opleidingen bij Jos gevolgd. Het klikte tussen de twee mannen. “Toen KCC een verzoek deed, stelde Jos voor om het met z'n tweeën te doen”, aldus Peter. “En dat was geen overbodige luxe, blijkt nu. Op trainingsavonden komen we met z'n tweeën eigenlijk nog tijd tekort.” Jos en Peter behandelen en tapen de selectiespelers zodat zij klaar zijn voor de training of een wedstrijd. “We kenden korfbal als sport eigenlijk niet, maar we zijn er inmiddels achter dat het flitsend en dynamisch is, en dat knieën, enkels en bepaalde spiergroepen het zwaar te verduren hebben.” De twee verzorgers vinden de sfeer rondom het korfbal erg gemoedelijk. Ze leren de mensen en de club steeds beter kennen en raken langzamerhand ingeburgerd.”De Negende Man heeft geloof ik al een liedje voor ons”.

Wat kunnen Jos en Peter voor de KCC-leden betekenen? “Onze prioriteit ligt bij de selectie. Maar als we tijd hebben kunnen we je klachten of blessures altijd even beoordelen. Een afspraak maken in onze praktijk vlakbij de Hoofdweg kan natuurlijk altijd. Ook als je bijvoorbeeld spieren los wil laten masseren.”

Behalve als verzorgers hebben Jos en Peter zich ook als sponsor aan KCC/SO natural verbonden. Binnenkort vind je hun advertentie via onze diverse kanalen. We heten Jos en Peter van harte welkom!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties