We kunnen het ons allemaal nog goed herinneren. De start voor ons tweede jaar in de korfbal league. Waarbij iedereen zich toch wel afvroeg hoe wij het dit jaar zouden doen vanwege de vele wisselingen binnen de selectie.

20190120 Logo de negende man blauwToen kwam daar die eerste wedstrijd. Een mooiere start konden wij ons niet wensen. Gelijk 2 punten in de pocket met in ons achterhoofd dat dit wel eens een teken kon zijn van nogmaals een mooi seizoen. Toen volgden de weken erna. Helaas konden wij onszelf niet laten zien zoals bij de eerste wedstrijd tegen DVO. Het waren moeizame wedstrijden waarbij wij soms wel flinke tikken moesten incasseren. Gelukkig zijn wij er met zijn allen in blijven geloven en hebben wij tegen topploegen kunnen laten zien dat wij ons niet zomaar prijs geven. Mooie, spannende wedstrijden volgden, helaas wel zonder punten, maar het gaf ons wel weer het vertrouwen.

Dat wij erin zijn blijven geloven komt voor het grootste deel door onze Negende Man. Wat een fantastisch publiek hebben wij! Iedere week staan jullie weer voor ons klaar. De ene keer zijn er wat meer dan bij de andere wedstrijden, maar zowel thuis als uit kunnen wij altijd rekenen op wat support. Wij willen als selectie dan ook alle supporters bedanken voor de afgelopen weken en hopen de komende weken ook nog op jullie steun. Wij zullen er alles aan doen om dit seizoen mooi af te sluiten. Laten we beginnen bij vanavond! Wij hopen weer op een mooie opkomst van De Negende Man, zodat wij met zijn allen kunnen vechten voor die 4 punten!

Tot vanavond!

De selectie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties