Met ingang van volgend seizoen wordt Erik Wolsink hoofdtrainer van KCC/SO natural.

Erik WolsinkDe voormalig, meervoudig speler van het jaar, trainer van het jaar en korfballer van de eeuw komt over van LDODK/Rinsma Modeplein.

Naast Wolsink zal Ed van der Steen de rol van assistent bij het eerste team vervullen. Deze bekende van de club komt na 5 jaar als succescoach van Fortuna/Delta Logistiek A1 terug op het oude nest. Als trainer van het tweede team is clubman Michiel Last aangesteld. Na zijn volledige spelerscarrière in Capelle aan den IJssel te hebben gespeeld en succesvol diverse functies als jeugdtrainer te hebben vervuld, maakt Last nu de stap naar de selectie.

Erik Wolsink over zijn aanstelling: “Deze club maakt ieder jaar stappen omhoog. Het is voor mij een erg mooie uitdaging om daar komende seizoenen verder aan bij te dragen. Voor nu kan de focus bij de club op het lopende seizoen, waar nog een mooie uitdaging wacht om zich te handhaven in de Korfbal League en de Ereklasse.”

Het bestuur en TC zijn zeer tevreden met het vastleggen van de nieuwe trainers. Voorzitter Bert Wierenga over de aanstelling: “Erik Wolsink is een hoofdtrainer met ervaring en kennis in huis met het traject van onderkant competitie naar stabiele League-club. De diverse gesprekken geven veel vertrouwen dat de vereniging aan de hand van deze trainer die ambitie waar kan maken. Verder is het mooi en goed dat jonge, ambitieuze trainers die de club kennen en al de nodige ervaring hebben met winnen in de jeugd, zich aan de selectie verbinden.”

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties