Voor KCC/SO natural zijn de eerste drie weken van 2018 cruciaal in de strijd om handhaving. Vorige week had KCC/SO natural (dat op de veilige achtste plek staat) eigenlijk al moeten winnen van de nummer zeven (DOS'46), maar verloor uiteindelijk toch de wedstrijd.

Zaterdag speelde KCC/SO natural tegen DVO, de nummer negen, dat vooraf twee punten achter stond. De wedstrijd ging een paar minuten gelijk op, maar na de 2-2 nam KCC/SO natural een voorsprong van 3-8. Die voorsprong schommelde de hele wedstrijd tussen 7 en 4 verschil maar dichterbij kwamen de Bennekommers niet meer. Bij rust was het al 14-19. Na rust scoorden de zwart-witten direct en dat was erg hoopgevend gezien het wedstrijdverloop vorige week. Bij 22-28 was de wedstrijd gespeeld, maar KCC/SO natural scoorde nog vier keer zodat het uiteindelijk 22-32 werd. Daarmee staat de ploeg nu vier punten voor op de degradatie/play-off plaatsen en is bovendien het onderlinge resultaat ten opzichte van DVO ook erg gunstig.

Volgende week speelt KCC/SO natural de lastige uitwedstrijd tegen de nummer tien: Avanti/Flexcom. Het tweede start op 18:20 uur en het eerste om 20:00 uur. Pijnacker is maar een goede 20 minuten rijden vanaf Capelle aan den IJssel, dus zorg dat je er bij bent!

Later meer.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties