Demi van Oosten, Ruth Sprey, Bianca Kalkman en Julian Middelkoop zullen volgend seizoen deel uitmaken van de selectie van KCC/SO natural. De Technische Commissie en staf zijn zeer verheugd met deze versterkingen. Met de komst van dit viertal wordt invulling gegeven aan de wens van de vereniging om óók volgend seizoen met een herkenbare en sterke selectie voor de dag te komen.

Demi van Oosten keert terug van weggeweest. Na twee seizoenen in Capelle aan den IJssel gespeeld te hebben, werd zij afgelopen jaar benaderd door AW/DTV. Daar heeft ze de nodige ervaring opgedaan in de Korfbal League. De band met KCC/SO natural bleef echter sterk, ook getuige haar aanwezigheid op de tribune als het speelschema dit toeliet. Haar keuze om terug te keren bij de club is voor lange termijn en stond al vast vóór de afgedwongen promotie naar de League.

Met Ruth Sprey keert nog een bekend gezicht terug in de selectie. De voormalig speelster van DFD verhuisde als junior van Friesland naar Capelle aan den IJssel en is met de A1 nog Nederlands kampioen op districtsniveau geweest. In 2012 maakte Ruth haar debuut in de hoofdmacht, maar twee seizoenen later besloot ze het wat rustiger aan te doen en in het derde te gaan spelen. Ook de Capelse Bianca Kalkman sluit aan bij de selectie. Na het doorlopen van de jeugdopleiding van KCC/SO natural heeft ze een seizoen in het tweede gespeeld, maar de globetrotter in haar won het van de korfbalambities. Het is nu toch weer gaan kriebelen bij beide dames en dat is goed nieuws voor de club.

Julian Middelkoop speelt vanaf de jongste jeugd bij KCC/SO natural en maakte afgelopen twee seizoenen deel uit van de A1. Afgelopen jaar speelde hij in de selectie van Oranje onder 17 en was hij basisspeler in de gewonnen WK finale tegen België. Na overleg met diverse trainers, TC en Julian zelf was snel duidelijk dat het voor zijn ontwikkeling als korfballer een logische stap is om met ingang van volgend seizoen vervroegd de overstap naar de selectie te maken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties