Dat KCC/SO natural al kampioen is in de hoofdklasse B is zaterdag 11 februari 2017 duidelijk geworden. Alleen nu is de vraag wie er zaterdag 11 maart 2017 op bezoek komt in sporthal Schenkel. 

Als kampioen gaat KCC/SO natural spelen tegen de nummer 2 van de andere hoofdklasse. In de hoofdklasse A is het nog steeds dringen geblazen voor een plekje in de kruifinales. Zoals het er nu naar uit ziet weet KCC/SO natural pas zaterdag 4 maart definitief wie de tegenstander wordt. Welke ploeg kan KCC/SO natural de hoofdklassefinale op zaterdag 25 maart 2017 bij PKC/SWKGroep te Papendrecht om 20:00 uur versperren?

Hieronder lees je welke senario's er nog zijn?

Zaterdag 18 februari 2017

In deze speelronde speelt Nic/Alfa College tegen OVVO/De Kroon in Groningen. Wanneer Nic/Alfa College wint van de degradant komt het op 19 punten.

Dezelfde avond/tijd speelt Dalto/BNApp.nl in Wageningen tegen de plaatselijk trots. Aangezien Dalto/BNApp.nl en Wageningen voorafgaande deze wedstrijd beide 16 punten hebben is deze wedstrijd cursiaal voor beide ploegen. Wint Dalto/BNApp.nl met meer dan 4 doelpunten verschil (i.v.m. onderling resultaat), dan komt het op 18 punten en blijft Wageningen op 16 punten staan.

Verliest Dalto/BNApp.nl van Wageningen dan komt Wageningen op 18 punten en blijft Dalto/BNApp.nl op 16 punten. 
Wordt het gelijk dan komen beide ploegen op 17 punten maar dan is het op dat moment Wageningen dat door onderling resultaat tweede staat. 

Zaterdag 4 maart 2017

Deze laatste competitieronde worden nog de wedstrijden tussen OVVO/De Kroon en Wageningen gespeeld en Dalto/BNApp.nl tegen Nic/Alfa College, beide om 20:00 uur. Wellicht kan de wedstrijd Dalto/BNApp.nl tegen Nic./Alfa College bepalend worden wie de tegenstander van KCC/SO natural gaat worden.

Wint Dalto/BNApp.nl, dan wordt het KCC/SO natural tegen Nic/Alfa College.
Wint Nic/Alfa College, dan wordt het KCC/SO natural tegen Dalto. Wordt het gelijk dan spelen we ook tegen Dalto/BNApp.nl.

Uiteraard is dit senario alleen van toepassing als Dalto/BNApp.nl 18 februari wint van Wageningen en Nic/Alfa College wint van OVVO/De Kroon.

Zoals je kunt zien nog een hoop, als als als in de hoofdklasse A. Na 18 februari is er weer wat meer bekend hoe het gaat aflopen in deze knettergekke poule.

Komt Dalto/BNAppp.nl, Wageningen of toch Nic/Alfa College naar Capelle aan den IJssel? We gaan het zien!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties