15 januari was de eerste nul en eerste mijlpaal bereikt en ik ben verheugd te melden dat per 5 februari alweer de tweede nul en dus ook tweede mijlpaal is bereikt.

Daarmee bedoel ik dat de KCC scheidsrechters, waarnemers, beoordelaars en jury alle zaal verplichtingen van dit seizoen hebben weggewerkt. Maar liefst 127 verplichtingen zijn er weggetikt en daarmee zijn ook alle boetes weggewerkt. We gaan nu nog voor een derde mijlpaal en dat is de maximaal te behalen wedstrijden in de bonus. Ik kan nu al melden dat we dit zeker gaan halen.

Op scheidsrechtersgebied gaat het bij KCC/SO natural dus fantastisch goed, maar we kunnen altijd nog nieuwe scheidsrechters gebruiken (op alle niveaus) met name ook om wedstrijden thuis bij KCC te fluiten. Heb je zin om af en toe een wedstrijd te fluiten of wil je het liefst elke week fluiten dan kan je je aanmelden bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij
scheidsrechtercoördinator KCC/SO natural

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties