Vanaf komend seizoen zijn Sander Jacob en Henk-Jan Schippers de nieuwe trainers van KCC/SO natural A1. Zij nemen het stokje over van Wilrik Wassink en Anton van der Heiden, onder wiens leiding de spelersgroep een uitstekende ontwikkeling doormaakt.

Sander heeft ervaring als hoofdtrainer van talentvolle jeugd opgedaan bij zijn club Sporting Delta en als trainer van KNKV district Zuid-West. Inmiddels is hij voor het tweede jaar met veel plezier verantwoordelijk voor de B1. Sander noemt KCC/SO natural een warme en gezellige vereniging en hij is dan ook erg enthousiast over het verlengen van de samenwerking in de vorm van het trainerschap van KCC/SO natural A1.

Henk-Jan is een echt verenigingsmens en heeft als jeugdtrainer teams in bijna alle leeftijdscategorieën begeleid. Als speler is hij op dit moment nog actief in het 3e van KCC/SO natural. Samen met Sander is hij nu voor het tweede achtereenvolgende jaar verantwoordelijk voor de B1.

De Technische Commissie is zeer verheugd met de aanstelling van dit trainersduo voor de A-selectie.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties