KCC/SO natural, de korfbalvereniging uit Capelle aan den IJssel is voor het seizoen 2016/2017 op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor KCC/SO natural 3. Dit team speelt momenteel Reserve 1e klasse op het veld en Reserve Overgangsklasse in de zaal.

Wij zoeken een ambitieuze trainer die een jonge enthousiaste groep kan motiveren en verbeteren. Voor het 3e team is het belangrijk aansluiting te houden met de selectie en hiervoor is een gemotiveerde trainer onmisbaar. Wij zoeken iemand die, samen met deze jonge groep, de uitdaging aangaat alle mogelijkheden te benutten om als team te groeien. Daarnaast is er in deze functie ook de ruimte om jezelf als trainer/coach te ontwikkelen en te verbeteren. Hierbij is ervaring als speler/speelster op hoog niveau een pré.

Deze functie biedt een unieke kans om in de keuken te kijken van korfbalvereniging KCC/SO natural. Dus ben jij een ambitieuze trainer die 2 keer in de week trainen kan geven en op zaterdag een wedstrijd kan coachen? Dan bieden wij een gemotiveerde jonge groep spelers heeft die het maximale uit het korfbal willen halen. Heb jij ervaring in het leiding geven en een duidelijke spelvisie?

Heb je interesse? Stuur een korte omschrijving van jezelf en je ervaring als speler/speelster/trainer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties