Op zaterdag 2 januari van het nieuwe jaar speelde de KCC/SO natural selectie in Wormer een oefenwedstrijden tegen de selectie van Groen Geel. Groen Geel stond in de competitie in de andere hoofdklassepoule onderaan en KCC/SO natural draait mee in de top van de andere poule, dus een fraaie krachtmeting. Dat Rohda (A) de volgende wedstrijd tegen KCC/SO natural uiterst serieus nam was ook te zien, doordat er een kleine Amsterdamse delegatie aanwezig was bij het duel. Door een aantal afwezigen bij KCC/SO natural was er afgesproken om één wedstrijd van 3x25 minuten te spelen. Nadat de clinic in de Groen Geel-hal was afgelopen kon om 17:00 uur de wedstrijd beginnen die onder leiding stond van Marcel Luttik en Joeri Kok. Voor deze kraker had men dus toparbitrage geregeld.

Na de eerste 25 minuten stond er een redelijke 9-11 voorsprong op het bord, dat ook na het "2e kwart" nog op het bord stond (22-26). In het laatste kwart, toen al de halve zaal aan de nieuwjaarsreceptie begon en spelen in een vrijwel lege hal best vreemd is, zag je dat de pijp bij KCC/SO natural leeg begon te raken. Groen Geel had nog verse krachten en speelde met de reserves de laatste 25 minuten eigenlijk vrij eenvoudig uit. De scores vielen wel om en om maar tegen het einde was Groen Geel iets zuiverder dan KCC/SO natural en stond er een 39-37 eindstand op het bord. Ondanks dat het een oefenwedstrijd was, vierde de thuisploeg dit als een "victory".

Voor KCC/SO natural een nuttig duel waarbij de scherpte nog extra aangestipt moet worden voor de kraker komende zaterdag in Amsterdam tegen Rohda (A).
De reserves spelen dan tegen Rohda (A) 2 om 18:00 uur en het 1e start de wedstrijd om 19:45 uur.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties