Binnen KCC/Delta Logistiek zijn we er inmiddels aan gewend. Tijdens de NK’s en de kruisfinales in de zaal steunen tientallen mensen de trots van KCC/Delta Logistiek. Het vlaggenschip heeft na een geweldig zaalseizoen wederom onze steun nodig. Ook volgend veldseizoen moet het vlaggenschip weer acteren op het allerhoogste niveau van Nederland.

Zaterdag 2 mei 2015 speelt de selectie hun wedstrijden in Scheveningen tegen KVS/Maritiem 1 en 2. In het 1e deel van het veldseizoen was KVS/Maritiem 1 ons net iets te slim af en won het met 1 punt verschil. Voor lijfsbehoud is deze komende wedstrijd van groots belang. Om de helden een extra steuntje in de rug te geven zal er bij voldoende animo een busreis naar Scheveningen georganiseerd worden. Iedereen kan mee, met uitzondering van de A1 (want die spelen zelf ook), dus het kan gezellig druk worden in Scheveningen.

De bus zal alleen rijden als hij helemaal vol is. De kosten voor de busreis bedragen slechts € 7,50 per persoon. We zullen ook bij het 2e gaan kijken. We vertrekken om 12:30 uur vanaf de kantine en zullen rond 17:30 uur weer terugrijden. Het is erg lastig parkeren bij KVS, het is nog gezellig ook en je kan ook nog wat drinken.

Geef je op door uiterlijk woensdagavond 22 april 2015 21:00 uur een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de namen van degene die meegaan. Let wel op, dat als je hebt opgegeven, ook dient te betalen (uitzonderingen daargelaten). We hopen op een drukte langs de lijn in Scheveningen!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties