Komende dinsdag 27 januari 2015 is KCC/Delta Logistiek gastheer bij de halve finale van de Zuid Holland Korfbal Cup. Deze avond zullen bij de D1 en de senioren de ene halve finale gespeeld worden en de andere halve finale is in Den Haag bij HKV/Ons Eibernest.

Het programma in sporthal Schenkel is als volgt :

19:00 uur CKC Kinderdijk D1 - PKC/SWKGroep D1

20:30 uur KCC/Delta Logistiek 1 - PKC/SWKGroep 1

Vanaf 18:30 uur is de hal geopend voor het publiek. Om deze wedstrijden te bezoeken dien je in het bezit te zijn van een gratis toegangskaart. De tegenstanders krijgen ook van de organisatie hun toegangskaarten toegestuurd.

Wil jij dinsdagavond bij de halve finale zijn van de Zuid Holland Korfbal Cup tegen PKC/SWKGroep? Bestel dan snel een toegangskaartje door een mail en het aantal kaarten (maximaal 4 per persoon) te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kaarten kan je dan dinsdagavond bij de kassa ophalen in de sporthal. Dit geldt alleen voor leden van KCC/Delta Logistiek. Er zijn een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar dus wees snel, op=op.

Mochten er nog kaarten over zijn dan zijn die dinsdagavond vanaf 18:30 uur aan de kassa te verkrijgen. Er komen al bjna 200 supporters !!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties