Ondanks de nederlaag tegen SKF is de voorsprong op de nummer 2 twee punten en de voorsprong op rest vier punten. Dat betekent dat we nog steeds op koers liggen voor het halen van de play-offs. Het halen van de play-offs is dus nog niet zeker maar de kans dat we dat ook dit jaar weer gaan halen is groot. Degenen die daar vorig jaar bij waren weten hoe geweldig dat was. Zeker de thuiswedstrijden met zo’n 800 mensen in een bomvolle Sporthal waren onvergetelijk.

Natuurlijk ben jij er dit jaar ook (weer) bij als we de Play-offs halen en dan kan je eigenlijk niet anders dan het eerste steunen in het zwart-wit. Om je outfit uit te breiden gaan we weer een aantal zwart-witte supportersartikelen bestellen. Uiteraard proberen we dat deze voor de belangrijke wedstrijden geleverd worden.

Wat kan je aanschaffen?

Zwart/witte gebreide supportersjaal. Prachtige gebreide supporterssjaal met dubbelzijdige opdruk. Aan de ene kant staat er KCC CAPELLE AAN DEN IJSSEL en aan de andere kant SUPPORTER FOR LIFE. Prijs: slechts € 6,00 per stuk.

KCC supporters shirt. Kwalitatief prachtige KCC supportersshirts (zie foto) met aan de voor- en achterzijde de inmiddels bekende KCC stier. Er zijn nog 22 shirts verkrijgbaar in de volgende maten: 110-116, 116-128, 128-140, 140-152, 152-164, S, M, L, XL, XXL, XXXL. Wees dus snel! De prijs van deze shirts is € 12,50 per stuk.

Wil jij een KCC Supportersshirt of een echte KCC Sjaal? Bestel deze dan uiterlijk dinsdag 27 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beide artikelen worden geleverd vóór de belangrijke eindfase dit zaalseizoen.

Vragen? Mail me gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mark

 

 

De volgende mensen hebben reeds een bestelling geplaatst:

Supportersshirt Supporterssjaal
Mark van der Waaij (1 x S en 2 x L) Mark van der Waaij (2)
Desiree Dijksman (2 x S) Laura Diepenhorst (2)
Ruud vd Heiden (XL) Ton van Hoften (2)
Wim Sala (XXL) Joost Schellaars (1)
Willem de Haas (2 x L en 1 x XS) / polo's Cor van der Waaij (1)
Paulien Gerritsen (XXL) Marina Kalkman (2)
Nelis Vaane (XXL / Polo) Corine Postma (2)
  Sander Souren (1)
  Michiel van Beelen (1)
  Jack van Ofwegen (1)
  Monique Schneider (3)
  Nelis Vaane (1)

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 16 december 2023 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 18:45 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties