De komende weken zijn ook de donkere dagen voor Kerst. KCC/Delta Logistiek heeft nu nog een aantal wedstrijden voor de boeg voordat het 2015 is. Wedstrijden tegen DSC uit Eindhoven en als laatste wedstrijd van het jaar 2014, op zaterdag 20 december 2014 thuis tegen Sporting Delta.

alt

Om 2014 goed uit te gaan en ook tijdens de wedstrijd tegen Sporting Delta een beetje een kerstsfeer te hebben is er éénmalig een exclusieve KCC/Delta Logistiek Kerstmuts te verkrijgen.

Bestel nu massaal een exclusief exemplaar en zit er feestelijk bij in de laatste thuiswedstrijd van 2014. Het zou toch mooi zijn als alle KCC-supporters op de tribune zitten met een KCC-kerstmuts? Ook al ben je die avond niet bij de wedstrijd (je moet dan wel een goed excuus hebben), kan je uiteraard ook zo'n collectersitem bestellen. Ook de selectiespelers mogen bestellen, voor bij het inschieten en na de wedstrijd bij de 3e helft ....

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Zo'n mooie KCC-kerstmuts kost slechts € 1,00. Het is wel one-size. Bestellen kan t/m zondagavond 14 december 20:00 uur door een mailtje te sturen met je naam en het aantal mutsen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alleen bij voldoende opgaves zullen we de mutsen bestellen. Je bestelde muts kan je dan zaterdag 20 december 2014 afhalen in de kantine bij Sander Souren vanaf 10:00 uur.

Hopelijk gaan we goedgemutst en met voldoende punten 2015 in!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 9 december 2023 tegen PKC/Vertom 1 om 15:30 uur in sporthal PKC-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties