Na een aantal trainingen in de zaal, werd er donderdagavond voor het eerst getest of men na een slopend veldseizoen klaar was voor de zaalcompetitie. De enige weg die bewandeld zal moeten worden is "The Road to the League".

Om 19:30 uur speelden de reserves van KCC/Delta Logistiek en HKV/Ons Eibernest een oefenwedstrijd. Het achttal van Robin Diepenhorst moest nog wel wennen aan de zaal. Er stond vrijsnel een 1-4 achterstand op het bord, maar gedurende de wedstrijd en vooral in de 2e helft werd dit vakkundig weggepoetst en werd er met 17-15 gewonnen van de Haagse reserves.

Rond de klok van 21:00 uur betrad het vlaggenschip van KCC/Delta Logistiek en HKV/Ons Eibernest het veld. Onder leiding van het koppel Peeters/van Beukel werd een vrij sportief duel afgewerkt in de als vanouds warme sporthal Schenkel, onder het oog van een kleine Sporting Delta delegatie. Worden we nu al in de gaten gehouden?  Na 60 minuten en veel wisselen en een magere 10-7 ruststand op het bord werden de bezoekers de 2e helft getrakeerd op een doelpuntenfestijn. Het equipe van Bongers en Carolus zegevierde met maar liefst 27-16. Een nette uitslag voor een eerste oefenwedstrijd.

De eerstvolgende oefensessie is zaterdag 25 oktober 2014. Dan wordt er om 19:00 uur afgetrapt met KCC/Delta Logistiek 2 - Unitas/Perspectief 2 en om 20:30 uur spelen de eerste teams van KCC/Delta Logistiek en Unitas/Perspectief een onderling duel.

Vanaf 09:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur is er veel korfbal te zien in Sporthal Schenkel. Alle selectieteams spelen dan thuis een oefenwedstrijd. Een echt dagje KCC dus !!  Wij zijn erbij, jij toch ook?

Peter van Dieren maakte twee fotoseries: KCC/Delta Logistiek 2 - HKV/Ons Eibernest 2 en KCC/Delta Logistiek 1 - HKV/Ons Eibernest 1.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 28 januari 2023 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 19:30 uur in sporthal Fortuna-hal.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties