Dit veldseizoen speelt KCC/Delta Logistiek in de Ereklasse. Na een spannend seizoenslot kwalificeerden de spelers van Jan Bongers en Arthur Carolus zich voor het hoogste korfbalwalhalla op het veld. Een unieke prestatie want nooit eerder speelde een Capelse korfbalploeg op het allerhoogste niveau.

Dat betekent dat we nu tegen de echte top van Nederland gaan strijden. We starten zaterdag 6 september met een uitwedstrijd tegen PKC/SWKGroep. Dat het een lastig seizoen gaat worden is helder, maar het is in ieder geval een uitstekende voorbereiding op het zaalseizoen. We hebben vijf topwedstrijden om naar het niveau toe te groeien dat we in de zaal nodig hebben om weer de play-offs te bereiken, en degenen die daar vorig jaar bij zijn geweest weten hoe mooi dat kan zijn.

Bijkomend voordeel is dat de uitslagen in de Ereklasse nu ook op Teletekst te vinden zijn, namelijk op pagina 636. Hoewel dit medium in deze tijd enigszins achterhaald is, is het toch geweldig om op zaterdagavond de TV aan te zetten en naar pagina 636 te bladeren.

Eindelijk krijgen wij nu ook onze eigen Teletekst supporters!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 23 september 2023 tegen HKC (Ha) 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties