Het seizoen 2014/2015 dat start in augustus 2014 wordt weer een druk seizoen voor KCC/Delta Logistiek.

Meer ploegen, door ledenaanwas en het feit dat de E-ploegen volgend seizoen ook in 4-tallen gaan spelen betekent automatisch ook meer werk in de vorm van trainers, coaches en niet in de laatste plaats hebben we ook meer scheidsrechters nodig. Meer externe scheidsrechter omdat we als KCC vanwege de vele ploegen in het wedstrijdkorfbal veel externe verplichtingen hebben en meer interne ploegen omdat we ook gewoon veel thuiswedstrijden hebben, zoals al gemeld de E-ploegen in 4-tallen gaan spelen en de bond er naar streeft om in 2016 alle wedstrijden (op alle niveau's) door gediplomeerde scheidsrechters te laten fluiten.

KCC/Delta Logistiek heeft voor alle leden van 15 jaar en ouder ingesteld dat zij de Basisopleiding B (BOB) moeten doen, dit is een opleiding spelregels en reglementen. De opleiding kan ook dienen als opstapje voor diverse KNKV opleidingen waaronder de opleiding tot KNKV-scheidsrechter.

Een aantal scheidsrechter dat dit seizoen actief was heeft aangegeven volgend jaar wegens blessures, vertrek of andere vrijwilligerstaken minder of niet meer te willen fluiten. We zitten dus te springen om scheidsrechters / zijn op dit moment zeer dringend op zoek naar fluiters! GEEN SCHEIDSRECHTER = GEEN WEDSTRIJD !!!!

Leden, ouders, grootouders en andere familieleden, kennissen e.d. die zich willen laten opleiden voor het fluiten van wedstrijden vinden hieronder alvast een aantal mogelijkheden:

  1. het fluiten van incidentele thuiswedstrijden op allerlei niveaus, voor deze categorie is het behalen van de BOB (spelregels en reglementen) gevolgd door een opleiding tot verenigingsscheidsrechter (EF / BCD / AS);
  2. het fluiten van externe wedstrijden (tegen betaling / leuk weekendbaantje), na het behalen van de BOB, stroom je door naar de KNKV opleiding en is het streven dat je in 3 à 4 wedstrijden het examen kan halen (een pré is als je al wat fluitervaring hebt. Leden die al in het bezit zijn van hun BOB, JWL-diploma (Jeugdwedstrijdleiding) of diploma verenigingsscheidsrechter worden van harte uitgenodigd om opleiding hun uit te breiden met een opleiding tot KNKV Scheidsrechter;
  3. het waarnemen van scheidsrechters (BOB en KNKV SR opleiding vereist);
  4. het beoordelen van scheidsrechters (BOB, KNKV SR en waarnemerscertificaat vereist).

Daarnaast roepen we iedereen op die al een diploma heeft als KNKV SR (ook een oud diploma kan in overleg) dringend op zich aan te melden om een aantal wedstrijden per seizoen te gaan fluiten.

Zoals aangegeven GEEN SCHEIDSRECHTER = GEEN WEDSTRIJD en ieder team verdient toch een scheidsrechter.

Kan niet bestaat niet en korfballen en de regels kan je leren.
De kosten van de opleidingen komen voor rekening van KCC.

Interesse of wil je meer informatie, laat het me weten.

Saskia van Vlaanderen-Kanij
(06 41 386 387 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties