Komende zaterdag is het dan eindelijk zover. Op zijn Duits "Die Vorentscheidung". Koploper KVS/Maritiem staat 1e en KCC/Delta Logistiek op een 2e plek met slechts 1 punt achterop. Wanneer KCC/Delta Logistiek zaterdag wint is het alleen koploper en kan de race naar de Kruisfinales verder voortgezet worden. Mocht KVS/Maritiem met de punten terug naar Scheveningen gaan, dan staan we 3 punten achter op deze ploeg en kan DeetosSnel bij winst op 2 punten komen. Dat willen we natuurlijk niet en is het belangrijk dat we in een afgeladen sporthal spelen. Het "hoekje" kan vooraf al de kelen smeren en losgaan tijdens de wedstrijd.

Rondom de wedstrijd hebben we wederom "Lucky Shot" (in de rust) waarbij je prachtige prijzen kan winnen en je kan ook lootjes kopen in de KCC-loterij. In de rust is de trekking en de prijzen kunnen na afloop van de wedstrijd aan de bar worden opgehaald. Ook komt Korfa wedstrijdbeelden maken die later op www.korfa.nl komen te staan.

We verwachten een massale opkomst, dus als je verzekerd wilt zijn van een zitplek wees op tijd. Om 18:15 spelen de reserves van KCC/Delta Logistiek en KVS/Maritiem in het voorprogramma. Na de wedstrijd is de bekende "3e helft" in de kantine met een hapje en drankje en muziek van huis-DJ  Wolvers!

Zorg dat je erbij bent, dan zorgen de spelers en staf voor de rest!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 februari 2023 tegen DVO/Transus 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties