Bo Oppe heeft na vier jaar besloten KCC/CK Kozijnen te verlaten en zijn korfbaldroom bij PKC/Vertom na te jagen. Afgelopen jaren is Bo samen met de rest van de selectie van KCC/CK Kozijnen doorgegroeid tot een groep die zich kan meten met de top van Nederland. Helaas komt er aan de samenwerking een einde.

20230426   Bo OppeBo heeft zich altijd gekenmerkt als topsporter die er alles voor over heeft om het hoogste podium te halen. Altijd zichzelf en zijn medespelers tot het uiterste gedreven om de grenzen van hun kunnen op te zoeken. Hele zomers doortrainen om de speler te worden die hij wil zijn en met resultaat. Binnengekomen als talent van Oranje-Wit en bij KCC/CK Kozijnen doorgegroeid tot international en topscoorder van de Korfbal League.

“Als ik terugkijk naar het moment dat ik vier jaar geleden de keuze maakte om naar KCC te gaan kan ik alleen maar volmondig beamen dat het alles is geworden wat ik hoopte, en meer. Op sportief vlak hebben we met KCC de stap gemaakt van degradatiekandidaat naar een ploeg die tegen 3 van de 4 play-offs ploegen resultaat heeft gehaald. Als ik kijk naar mijn rol in dit proces wil ik vooral de trainers, tc en m’n ploeggenoten bedanken voor de ruimte die ze me hebben gegeven in het veld. Het vertrouwen wat hieruit sprak heeft me geholpen de lat voor mezelf steeds hoger te leggen. Ondanks dat er maar 1 naam op het scoreformulier kan staan en spitsen nogal eens de indruk wekken het allemaal zelf te hebben gedaan wil ik bij deze nog even duidelijk aangeven: die topscorerstitel was er een van ons allemaal. En dan sociaal, waar ik bij de overgang van Oranje-Wit hoopte op een sportief succes met hopelijk wat gezelligheid ben ik echt veel te voorzichtig geweest. Vanaf dag een heeft de vereniging me met open armen ontvangen “kan die nieuwe dame Bo een beetje steunen lopen”- aldus Robert Wamsteeker en heb ik me meer dan thuis gevoeld.” Vertelt Bo.

Hij vervolgt: “Ik ga de vereniging, Wim en z’n fruitbakjes in de rust (goed geregeld directeur) en alle mensen die week in week uit betrokken zijn geweest bij de vereniging en de selectie missen, al zijn jullie nog niet van me af. Het schijnt dat ze in Papendrecht weleens wat vroeger spelen, drie keer raden wie er dan om 20.00 in de Schenkel de 9e man komt versterken.”

De afgelopen vier jaar heeft KCC/CK Kozijnen genoten van wat Oppe heeft gebracht in het veld. Met groot plezier hebben we met deze topspeler samengewerkt en we wensen hem veel succes bij PKC/Vertom.

De technische commissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties