Grote kans dat je het in de wandelgangen al voorbij heb horen komen, maar dit jaar organiseren wij op 23 december het KCC Kerstgala. Trek je mooiste outfit (met de dresscode: Suit and Tie) uit de kast en koop nu snel je Early Bird ticket via onderstaand formulier!

Datum: 23 december 2022
Wie: Leden en niet-leden
Tijd: 20:30 - 01:30 uur
Plaats: KCC Kantine
DJ: Dutch Markymark, Domino beats & Gareman
Entrée: € 5,- (Early Bird) of aan de deur € 7,50 (regulier)

*We werken dit jaar met de zogenaamde Early Bird tickets die goedkoper zijn dan de reguliere tickets. De Early Bird tickets zijn te koop t/m 1 december 18:00 via het aanmeldformulier. De reguliere tickets worden aan de deur verkocht.*

Early Bird tickets Kerstgala 2022

Tijdens dit evenement wordt foto- en videomateriaal gemaakt, ter promotie van deze en toekomstige activiteiten van KCC/CK Kozijnen via online en offline kanalen. U verklaart hierbij akkoord te gaan met het maken, gebruiken en publiceren van dit beeldmateriaal. Als u hiermee niet akkoord bent dan moet u dit duidelijk vooraf bij de organisatie aangeven. Wij houden hiermee rekening bij publicatie.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 3 december 2022 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 20:30 uur in sporthal Kortezwaag.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen