Zoals gebruikelijk houden de Jeu de Boulers van KCC/SO naturel in het nieuwe jaar hun Nieuwjaarstoernooi met aansluitend een goede maaltijd verzorgt door Rasa Sayang. De aanvang was om 11.00 uur en de leden waren al om 10.30 binnen om maar niets te missen.

resized_Nieuwjaar 8-1-2017  (1)Nadat onze voorzitter Theo, heeft verteld hoe de dagindeling is, en even terug keek op het oude jaar, en had uitgelegd dat we als op een gewone dag aan het spelen waren, werden de briefjes uitgedeeld. Daarna ging men op zoek naar zijn of haar partner, en ja, ook naar zijn of haar tegenstander.

De weersomstandigheden verplichten ons om op de overdekte banen te spelen, waardoor we 1 baan tekort kwamen, voor 4 spelers, even wachten dus.

De verzorging uit de kantine was weer prima, er waren tosti’s en kroket te verkrijgen, en onze dames hebben achter de bar uitstekend werk verricht. De lunch was na de 1e ronde en in de middag speelden we de overige 2 rondes.

Er was traditie getrouw op de baan een warme drank beschikbaar, die door velen genuttigd werd, de ketel was zo goed als leeg. Heerlijk. Er werd hevig met de ballen gesmeten. Waar na het invullen van de lijst de verrassende uitslag ontstond, en aan ieder toe gestuurd.

Je zult het niet geloven, maar toch vermeld, onze voorzitter ging met de wisselbeker er vandoor, hij kreeg ook apart een trofee die hij mocht houden. Een 2e prijs voor Ada Dommershuijsen en 3e prijs voor Rob Walthaus. De fel begeerde poedelprijs ging dit jaar naar Gé van Kooy. Er waren ook vele tussen prijzen, die door één van onze leden waren geschonken, dank hier voor. Onze voorzitter sloot af met een speech.

Daarna hebben we heerlijk gegeten, en afgesloten met ijs en koffie toe. Voldaan verliet iedereen langzaam de kantine en keerde huiswaarts met een uniek flesje wijn als herinnering.

Reactie van een Jeu de Boules lid.

Henk

Klik op de foto of hier voor foto's en hier voor de volledige uitslag.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties