Zoals de planning klopte was zaterdag de 29 juli 2017 weer onze jaarlijkse BBQ. Mooi weer is bij Piet besteld, en vele van onze leden zouden de rest meebrengen.

20170729_163210

Maar dat lieten ze afweten. Niet zoals gewoonlijk dit jaar spelletjes maar een echte Jeu de Boules toernooi. De bar werd bezet door Elly met behulp van de dames, die er toch wel waren, en de administratie werd gedaan door Henk met zijn meisjes. Er werd toch een uitslag verwacht.

De planning hield in dat een ieder voor 11.00 uur er was zodat er op tijd begonnen kon worden. Nadat onze Theo een ieder had verwelkomd en een liedje voor Co werd gezongen, werd er besloten voor de lunch 1 potje te spelen (onder de kap) en daarna kreeg een ieder tijdens de lunch 2 x een broodje met beleg aangeboden. Dat ging er in als koek.

De twee potjes na de lunch werd verdeeld, 1x buiten en 1x onder de kap, de regen was toch de spelbreker. Na 4 uur was een ieder nieuwsgierig naar de uitslag en deze kwam ook vrij snel, proosten en uitslag bekend maken gaan goed samen. Len was de gelukkige 1e van deze dag en de rest was blij voor haar.

De BBQ was reeds eerder bezorgd en werd nu door onze mannen en dames verder in elkaar geflanst. Het was PRIMA eten, goed werk door Theo.

Na nog lang natafelen en borrelen en tot slot ijs toe, en afgesloten met koffie, gingen we gelukkig naar huis. Ja, want onze meisjes hadden de team van Zweden met 2-0 verslagen.

Ik was er ook bij,

Henk

Klik op de foto voor nog enkele foto's.
De volledige eindstand vind je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties