Nieuwjaar. En toch blijft veel bij het oude. De nieuwjaarswensen, de oliebollen, de appelflappen. En helaas de onrust in de wereld. Maar dan de dag bij ons, vele leden van Jeu de Boules waren aanwezig. Iedereen was op tijd, de wensen vlogen heen en weer. De kusjes werden uitgedeeld. We konden op tijd beginnen, en allen hadden weer veel plezier in het al oude maar zeer bekende spelletje.

 

Nieuwjaars toernooi 10-1-2016  (4)

Zo als gewoonlijk werden er twee spelletjes voor de lunch gespeeld en, ja je raadt het al, twee spelletjes na de rust. Om ca. half vijf was een ieder binnen en werd de uitslag bekend gemaakt. Helaas kon Gerard door ziekte zijn beker niet verdedigen. Tiny van Bregt was die dag de beste met 4 gewonnen partijen en een saldo van +26 en kreeg de begeerde wisselbeker en de trofee die ze mocht behouden. O ja, een orchidee kreeg ze ook mee, aangeschaft bij SO natural (onze sponsor van KCC) net als alle leden die aanwezig waren. Dat was een goede keus van de commissie. Ga er eens kijken, zeer de moeite waard.

Na de toast begonnen we aan de maaltijd weer verzorgd door Rasa Sayang. Alles bij elkaar was het een geslaagde dag en niet te vergeten, alle vrijwilligers hebben daar aan meegewerkt.

Namens de commissie Jeu de Boules  

Klik hier voor complete uitslag.
Nog enkele foto's van dit toernooi vindt je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties