De weergoden waren s'nachts al begonnen om ons KCC-BBQ-feestje te verstieren, ze kregen weinig vat op de zaak, alleen wat door een amateur in elkaar getimmerde vakken waren uit de spijkers gerukt.

Zelfs iets voor 11 uur was alles weer in orde en begon de dag met uitleg wat de bedoeling was, voor de lunch spelletjes, s ’middags Boulen, ter afsluiting met z’n allen “op” de BBQ. Storm, regen en wind deden een groot deel van de dag hun uiterste best om ons, ervaren boulers van de banen te blazen maar, zonder resultaat. Wel veel plezier, de spelletjes werden voor de lunch bijna voltooid, met de boules-potjes s’middags en een heuse barrage, de regen plensde met bakken uit de hemel, het deerde ons niet.

“De BBQ” verliep prima, wie in Nederland kan zeggen: “Ik heb op zaterdag 25 Juli 2015 vrijwillig lekker ge-bbq-‘t”, wij boulers van KCC wel. Ik had het geluk bij een van de eerste te horen om van een lekker hamburgertje te genieten, toen was nog niet bekend dat de pinda-saus niet voor op de hamburgers was, maar wel lekker! Het bakken van het heerlijke vlees ging aan de lopende band, buitenom een beetje onvermijdelijk “gestress” achter de bar”,,,, liep alles toch op rolletjes, chapeau.

DANK, aan iedereen die deze “slechte” dag tot een “mooie” dag hebben omgetoverd.

Theo Legierse

Klik hier voor nog meer foto's en hier voor de volledige uitslag.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 december 2023 tegen KZ/Keukensale.com 1 om 19:30 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties