Het is de eerste keer dat een toernooi thuis alleen op de overdekte banen wordt gespeeld.

Het spelen van 36 koppels op 10 banen vergt enige organisatie vooraf. Op een deel van de wedstrijdbriefjes was ingevuld wie er het eerste kon beginnen op de 10 banen. De andere koppels moesten even wachten tot er weer banen vrij waren. Aangezien de meeste deelnemers ervaren toernooi gangers zijn, gaat de doorloop van de rondes vrij soepel.

De banen waren voor sommige boulers wel wat moeilijker te bespelen dan ze zijn gewend, maar dat is tegelijkertijd ook wel weer een uitdaging.

Het was koud maar de warme kantine, chocolademelk en erwtensoep helpen wel om weer warm te worden.

Om 16.00 uur waren de wedstrijden van de 4 rondes gespeeld en kon de eindstand worden opgemaakt. 2 koppels zijn gelijk geëindigd met een stand van 4 gewonnen wedstrijden met 38 pluspunten. De ranglijst bepaalt dan dat degenen die de eerst gespeelde wedstrijd met de hoogste pluspunten heeft gewonnen als eerste worden aangewezen.
De 1e prijs ging daarom naar Arnold en Jan van Nikantes, de 2e (eigenlijk gedeeld 1e) naar Ria Ploeg en Theo Legierse van KCC/Delta Logistiek.
De 3e prijs voor Cora en Huib van Leeuwen van Bergambacht.
Ook het 4e koppel op de ranglijst (Jaap en Pieta Broer) hadden 4 wedstrijden gewonnen en het is afgesproken in de regio dat die dan ook een prijsje krijgen.
KCC/Delta Logistiek heeft ook altijd een aardigheidje voor de 10e, 20e en 30e plaats.
Klik hier voor de totale uitslag.

De accommodatie en verzorging was weer prima in orde, zodat we met een tevreden gevoel naar huis konden.

Ada

Klik op de foto of hier voor nog meer foto's van dit toernooi.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 24 februari 2024 tegen DOS '46/VDK Groep 1 om 19:00 uur in sporthal De Eendracht.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties